Sommarfesten :)

Hej! Idag fick jag ett sms av Jessi (Jessica) som frågade om jag ville gå på Sommarfesten med henne på fredagkväll :). Hon hade också frågat Elina, men hon visste inte än om hon skulle fara :).

Men nu är det bestämt, vi tre jag, Jessi och Elina ska fara på Sommarfesten på fredagkväll och det ser jag verkligen framemot :))<3<3. Fast Elina och jag ska bara vara där från 17.00-21.00 :). För att våran buss går hem då :).

På fredagen jobbar jag till 16.00 och så hinner jag inte åka hem förrän det börjar, drf min buss går hem 16.24 och då tycker jag det är onödigt att åka hem och sen fara till stan igen :p.
Så på fredag tänker jag vara i stan från lite före 9.00-21.00 för jag jobbar 9.00-16.00 :p.

Sommarfesten är lite som Hamnfesten, fast Hamnfesten är bättre för då kommer mer kända artister och RIX FM Festival brukar komma hit till Örnsköldsvik, men det här året så blev det ingen Hamnfest för att arrangörerna hade inte råd :(:(. Så det var jättetråkigt :(. Sommarfesten är 1-3 juli. Och fredag och lördag har dom öppet från 17.00-02.00. Men på söndag vet jag inte hur länge dom har öppet.
Några av artisterna som kommer att vara där är: Pink Hink, Eilert Pilarn m.m :D. Men det enda bandet som är bra som är med på Sommarfesten är Pink Hink :).

Äre nån annan som ska på Sommarfesten?? Kommentera vilken dag :).




Tältuppsättning :)

Tjo! Ikväll prövade vi att sätta upp vårat 12-manna tält som vi ska ha med oss på våran semester :). Så jag knäppte lite bilder :D.




Vårat 12-manna tält som vi prövade att sätta upp :)).
Stort va :p ??




Inne i tältet :). Det är 6 meter långt och typ 3,5 meter brett och 2 meter i takhöjd :D. Jag ha aldrig sett ett sådant stort vanligt tält nån gång!!




Inne i tältet :D.


Fisketur med familjen igårkväll :) !



Jag fick en ganska så stor abborre igår, men den släppte vid land och så smet den ner i vattnet igen :(. Men sedan så fick jag upp en stor brax. Och det är den jag ha på bild :)).
Den va läskig!!




Moälven är fint på kvällen :D♥



M.I.D.S.O.M.M.A.R :)


Jag önskar allihopa en glad midsommar :D!! Med glada och trevliga människor och mycket jordgubbar :D.
Vad gjorde alla igår :p :) ??
Själv var jag hos Elina i Gottne och först va vi på klubbstugan i Gottne och firade. Sen for vi till Leding typ klockan 16.30 och åt mat där och lekte Minuten-lekar :D<3. Det va kul :) !!

Ha en bra dag allihopa, fastän det är såå dåligt väder ute :( :/.
Ses nån gång (då jag ha lust att blogga igen) ?? :))
/Linnéa



RSS 2.0