Good music!!


En bra låt av Rihanna :)).




Bra låt av Katy Perry!! Jag hade aldrig hört den förut, men den är jättebra!! :))




Om ni har några musiktips till mig?! Så kommentera gärna här :).





Nu blir det sängen för mig,  godnatt & sovgott, allihopa :).
Jag kanske uppdaterar imorgonkväll? Om jag ha tid & blogglust?!
Imorgon är det idrott första timmen & jag ser inte framemot det för jag gillar inte idrotten och vara med i stora grupper :( :(!!
Och dessutom ska vi springa imorgon på idrotten :( :(!!



/Linnéa




Lördagskväll :)!!

Tjo! Nyss ha jag sett på film med familjen och det blev Limitless,  den är helt klart sevärd! Så rekommenderar den :D !! Till filmen så hade vi lite chips, dip & popcorn & dricka :D.
Idag till middag så åt vi plankstek, det var jättegott!






En action-thriller om en författare som tar en experimentell drog som tillåter honom att använda 100 procent av hans sinne. Som en människa utvecklas till den perfekta versionen av sig själv, tvingar mer korrupta än han kan föreställa sig märka honom för mordet. Out-of-arbete författaren Eddie Morra: s (Cooper) avslag av flickvän Lindy (Abbie Cornish) bekräftar sin tro att han har noll framtid. Att alla försvinner dagen en gammal vän introducerar Eddie till CET, en designer läkemedel som gör honom laser fokuserat och mer självsäker än någon människa levande. Nu på ett CET-drivna odyssey, allt är Eddies läst, hört eller sett direkt organiserat och till hans förfogande. Som före detta ingen stiger till toppen av den finansiella världen, drar han uppmärksamhet verksamheten mogulen Carl Van Loon (De Niro), som ser detta förbättrad version av Eddie som verktyg för att göra miljardbelopp. Men brutala biverkningar äventyra hans blixtsnabba uppstigning...




Jag orkar inte uppdatera mer än så idag, så jag uppdaterar imorgon om jag ha tid och är på blogghumör :p.

Ska bara kolla några saker till på Internet, innan det blir att gå ner och byta om & borsta tänderna :). Sen blir det sängen! Godnatt & sovgott, allihopa!


PS. Om jag ska vara ärlig så längtar jag tills på måndag när det är skola igen!! Vet inte varför precis, men, men :)).

/Linnéa

ADIDAS!!

Tjo! Nu kommer en bild på min nya väska!
Den är tagen med mobilkameran!





Här är min nya väska! Den kostade 349:- på Stadium om man var medlem :). Annars så kostade den 449:- :p. Jag betalade 349:- :)) !!

Vad tycker ni om den :p??



/Linnéa

<3<3<3!

En jättebra låt ifrån filmen ``Jag Saknar Dig`` !! <3<3<3




/Linnéa

Fredag!

Tjo! Idag var det 2:a dagen i skolan och det gick jättebra :D!!  När jag kom till skolan så väntade Elina vid trapporna på mig, när jag kom så gick vi upp till nedre matsalen och satte oss. För att vi skulle lyssna på om Inviduella Valet, sen var vi där i typ en halvtimme. Sen fick vi papper att ta hem om det och fundera under helgen. Man måste rang-ordna 4 stycken val (alltså 1:a,2:a,3:de och 4:de). Så jag & Elina tänker ta likadana saker :p.
Vi tänker välja: 1:a Mat & Bak, 2:a Bild, 3:a Hantverk & 4:a Trafikkunskap :).
Vi har Inviduellt Val på onsdagarna på morgonen :D.
Efter att vi hade varit där och fått papper, så gick jag och min klass till Lägenheten och började där :D. Vi fick veta lite saker och så, sen fick vi fika om vi ville (men jag va mätt).
Sen började vi med lunchen och då fick jag & Jonna hjälpas åt med pastasalladen med kasslern och Cia & Elina med fruktsalladen med polkagrisgrädden :).
Sen hade vi rast 9.40. Sen började vi 10.00 igen.
Sen åt vi lunch och efterrätt, jag blev mätt!!


Sen efter rasten hade vi egentligen klassråd (men vi börja med det nästa vecka).
Så iställe hade Robert gjort en tipsslinga i korridoren till oss som vi fick gå. Det blev jag & Elina på ett lag och Cia & Jonna på ett lag :p.
Jag & Elina kom först, vi fick en liten Marabou Chokladkaka av han! Och det fick Cia & Jonna också! Och så gick vi in i vårat klassrum & pratade, fick kursplans papper och målpapper på kursen Arbetsmiljö & Säkerhet!
Vi fick äta upp chokladen på lektion om vi ville :D!!
Sen slutade vi 13.00. Så då gick jag & Elina ner på stan och kollade lite, sen följde jag med henne till bussen och höll henne sällskap ett tag. Sen gick jag upp till HM & där träffade jag Elina H,så då gick jag med henne ett tag. Sen gick jag till Stadium där mamma & pappa och Linus & Pontus var. Så då fick jag äntligen köpa min väska som jag ha velat haft jättelänge (bild kommer i nästa inlägg (: ) !!
Sen gick vi till bilen och for hem, innan vi åkte hem så for vi och köpte mat på Max. Då tog jag Kycklingmål Delifresh & Sourcream and pepper som dip till stripserna. Sen åkte vi hem och åt! Det var verkligen jättegott och jättelänge sen!


Sen  har jag bara varit hemma hela kvällen, spelat Monopol med pappa & Pontus (pappa vann :( )!!
Det gjorde han igår också! Sen har jag bara suttit vid datorn & kollat på TV :).




Jag önskar allihopa en skön & bra helg!<3

Jag uppdaterar imorgonkväll om jag ha lust & har tid!
Ha det bra så länge!


/Linnéa





Första dagen avklarad! :)

Tjo! Idag var det jättejobbigt att vakna klockan 6.30!! Men jag kom upp i alla fall!
Sen när jag vaknade så gick jag ner,  klädde på mig, hjälpte mamma med frukosten!
Sen åt vi frukost, sen efter typ 7.30 så åkte jag, mamma & pappa hemifrån.
Sen när jag kom till skolan så väntade jag på Elina vid trapporna, sen när hon kom så började vi gå upp till Lägenheten. Sen när vi stod utanför Parkhöjden i korridoren, och när man kollade in på Parkhöjden så var det alldeles vitt (dom hade gjort om där), ojch när vi gick in så var det jättelitet och trångt! Det är bara Malin som ha börjat i våran klass :D<3<3!!
Sen när vi började 8.10 så gick vi in i Lägenheten och fick mycket information och några papper att ta hem, sen fikade vi. Vi fick även veta att bara min klass skulle bara ha Robert i kärnämnerna, de andra i HRP1 skulle ha Moniqa :p.
Vi hade rast 9.40. Sen  när vi började igen klockan 10.00 och då hade vi svenska i vårat eget nya klassrum med Robert, fast vi satt bara och prata om vad som händer framöver och så :).
Sen hade vi lunch klockan 11.10 och då blev det pastasallad med kyckling, och till de tog jag currydressing. Lunchen var lite god :).
Sen efter lunchen så satte vi oss i uppehållsrummet ett tag innan vi gick ner till Parkhörnan för att samlas och sen vidare att gå en prommenad ner till Strandparken, för att ha kubturnering där ifrån 12.00-14.00 :).

På mitt lag så fick jag bara killar :( :(!!
Jag tror att vi bara vann 1 enda match :p.
Vi fick 1 festis & 1 frukt där.
Sen när vi slutade klockan 14.00 så gick jag, Elina & Elina H på stan och kollade lite (: .
Sen gick Elina och jag till bussen klockan 15.50 :).

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och sen när mamma och pappa kom hem så åt vi middag. Det blev spaghetti & köttfärssås (men mamma gjorde en egen köttfärssås till mig med lök, vitlök, paprika och tomat :D). Det var jättegott!




/Linnéa

Answer :)

lona om Bio!! :D:
allt är bra med dej ?

kram <3
IP: 213.89.11.21825 Augusti, 18:08




Svar till Iona: Japp, allt är bra med mig :).
Kram!

Bio!! :D

Jag tänker se ``Jag Saknar Dig`` ikväll på bio med Jessica, Elina & kanske Jessicas kompis?? :p

Den verkar vara sorlig & jättebra ändå :). Många av mina kompisar som ha sett den säger att den är sorlig och rätt så bra :D !! Får väl hoppas på det :).


Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta. I denna gripande filmatisering av Peter Pohls Augustprisbelönade ungdomsbok, Jag saknar dig, Jag saknar dig!, visar Anders Grönros (Agnes Cecilia, Glasblåsarens barn) ännu en gång vilken mästare han är på fängslande ungdomsskildringar med både ytfinish och djup. Regi: Anders Grönros. I rollerna: Hanna Midfjäll, Erica Midfjäll, Ludde Nilsson, Thomas Hanzon, Ola Rapace m fl.



Jag uppdaterar ikväll efter att jag ha kommit hem :) !!
Ha det bra såå länge!


/Linnéa


Kul att ni kommenterar så mycket! :)

Zahraa | PiinkQueen om Svar:):
Allt bra idag?
Kram :]
IP: 213.89.11.218
21 Augusti, 14:58


Svar till Zahraa: Japp, allt är bra idag. Själv då :p?? Kram!




Emmy om Cykeltur ^^:
Fina bilder :)
IP: 85.24.180.167
21 Augusti, 18:23






Svar till Emmy: Tack, :).




Svar:)

amanda om Cykeltur ^^:
frågor
har du nånsin haft en kille ?
hur många läsare har du på din blogg`?
har du haft 6 ?

svara i ett inlägg kram !
IP: 78.73.112.149
20 Augusti, 22:03




Svar till Amanda: Nej, jag ha aldrig haft någon kille. Jag ha typ 60-80 stycken i månaden, men det kan variera! Nej, det har jag inte.
Kram!




/Linnéa

Cykeltur ^^



Tjo! Nu ska jag lägga in 2 stycken bilder ifrån ikväll när mamma & jag tog en mysig cykeltur i skogen!
Vi kollade om det fanns några lingon!!







En bild som jag knäppte på skogen när mamma och jag stannde på ett ställe och kollade!







Jag knäppte en bild på kvällssolen när vi var påväg hem! Mysigt med kvällssol tycker jag :))!!




/Linnéa

Tävling!!

Tjo! Vill ni läsare vinna biobiljetter till filmen Jag Saknar Dig till dig & en kompis eller nån annan du bryr dig om??
Då kan du bara gå in på:  http://filmjagsaknardig.blogg.se/ & tävla nu!
Man ska skriva en motevering vem man vill bjuda & varför man vill bjuda med denna kompis, släkting eller någon annan som betyder mycket för dig!
Sista tävligsdag är den 26/8, så tävla nu!

Själv är jag med och tävlar!
Och jag hoppas att jag vinner!

Ett tips! Om din kompis som du vill bjuda med också har en blogg, be henne eller honom att tävla också, för då har ni dubbel chans att vinna :)!!








/Linnéa


Kommentarer :)

Carro om Solig fredag! :):
Låter bra det! 
~Carro
IP: 81.230.242.163
19 Augusti, 15:49




Svar till Carro: Japp, det gör det!





Carro om I want!:
Sämst?! Jag har inte det minsta problem med min Wildfire!
~Carro
IP: 81.230.242.163
19 Augusti, 15:57




Svar till  Carro: Okej, men vilken tur du ha då! Jag ha problem med min. Tex. Om jag är inne på meddelanden och så klicka jag på ett meddelande som jag vill kolla på då klicka jag på den och då kan det komma fram något annat meddelande och då måste jag göra om det. Eller om jag är inne på Internet så är jag inne på Facebook och då ibland  går det inte att rulla ner,  än hur mycket man försöker så då måste jag starta om själva Internet och börja om igen :( :( !!
Så det är därför jag vill ha en ny, helst en Iphone 4. Men det som är problemet är att jag inte ens ha haft min Wildfire i 1 år ens, jag fick den i julklapp förra året :p.
Men jag vet andra som ha problem med sin Wildfire :( :( !!



Solig fredag! :)

Tjo! Idag vaknade jag typ klockan 9.30. Sen gick jag ner och läste tidningen, sen satt jag mig och kolla på TV. Det är alldeles blå och fin och solig dag idag!
Hittills idag ha jag plockat i diskmaskinen, tvättat nästan. 2 maskiner tvätt (y), hängt ut tvätt, tagit in tvätt och kastat gamla tidningar :p. Så nu borde mamma bli glad när hon kommer snart hem ifråm jobbet!! En glad mamma de är bra att ha :D!!!
Idag till lunch ha jag ätit upp pastasalladen med kyckling som mamma gjorde till mig igår, det va gott!
Idag ha jag suttit vid datorn, kollat på TV!



PS. Bara 6 dagar kvar tills man börjar i skolan igen (om man räknar med helgen).
Annars är 4 dagar!!!
Jag tycker att sommarlovet ha gått jättefort!
Men jag saknar klassen & få se hur dom ha byggt om där jag är!
Annars inte såå mycket!


Uppdatering 19.20: Idag ha jag bara vare hemma och gjort de som jag skrev idag på dagen. Ikväll till middag ha vi ätit tacos, det va jättegott! Snart ska jag följa mamma ut i skogen och plocka lingon,  om det finns några :p :p??




Jag uppdaterar imorgon på dagen eller imorgonkväll om jag ha tid och lust att blogga :)) !!
Ha de bra såå länge!
Ha en fortsatt bra & trevlig kväll, allihopa :D !!
Jag önskar allihopa en riktigt bra och skön helg!




/Linnéa


M.O.V.I.E

Tjo! Nu när jag hade tråkigt, när det var bara jag, mamma & Marcus hemma. Så såg jag på film, och det blev Trolljägaren :).










En grupp studenter utreda en rad mystiska björn mord, men lär sig att det är mycket farligare saker på gång. De börjar att följa en mystisk jägare, lära att han faktiskt är ett troll jägare.





Jag  rekommenderar den starkt :D :D!!



/Linnea



Nalle Puh (:

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse.
"-Puh vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar.
"-Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli två."









Bara såå gulligt!! <3<3<3



/Linnéa

I want!

Tjo! Jag vill så gärna ha en Iphone 4!!
Därför min HTC Wildfire krånglar ibland, jag ha inte ens haft den i 1 år än.
Och det är inte bara min Wildfire som krånglar, några av mina kompisar ha också en och dom krånglar också :( :(. Så om ni ska köpa en mobil, så köp INTE en HTC Wildfire.....den är sämst!

Så nu ha jag bestämt mig att jag vill ha en Iphone 4, men antingen får jag spara eller önska mig när jag fyller år eller i julklapp  :p. Eller om jag sommarjobba nästa år får jag kanske råd med en :) !!






I want, I want :))!!


/Linnéa

STAN!

Tjo! Jag MÅSTE bara till stan & köpa nya kläder, en höstjacka och en ny bikini nån dag!!!
Nån som vill fara till stan med mig nån dag?? :p :)

Hör av er här, MSN, Facebook eller via sms eller ring :)

S.V.A.R

anonym om Cute! <3<3:
gillar du din katt så där jaa.....så du har lust att baa.... assåå....dra han i svansen :) ?


Svar till anonym: Nej, vrf skulle jag dra han i svansen???...och dessutom är det min grannes katt som brukar vara hos oss bara ibland :p.


Anonym om K.O.R.T !!:
hej hur många läsare har du på din blogg? :)
IP: 78.73.101.144
16 Augusti, 22:11




Svar till anonym: Ja, du hittills denna månad så ha jag haft 56 besökare på min blogg! :)

K.O.R.T !!

Tjo! Nu ska jag lägga in 2 stycken bilder som jag knäppte (med webbkameran),  idag efter att jag  hade kommit hem ifrån farmor och stan :).




Idag när jag hade klippt mig på Trudes! :D






2:a bilden, jag tycker att det blev fint :). Men mycket hår fick jag bort!!
Kort :p.


Skriv gärna vad ni tycker :). Det skulle vara kul att veta!


Nu ska jag gå upp med datorn och sen gå ner och äta nånting, sen blire sängen :) !!
Godnatt & sovgott, allihopa!
Jag uppdaterar imorgon på dagen eller på kvällen (eller båda?), om jag ha tid och lust att blogga! :)




/Linnéa

Shopping!

Tjo! Igår vaknade jag & farmor klockan 7.15 för att göra oss i ordning! Sen åkte vi hemifrån henne klockan 8.25 typ, ner till IKEA & Birsta, det kändes lång väg dit ner (fast det inte är så långt ner till Sundsvall)......jobbigt att åka bil!

När vi kom fram till Sundsvall typ klockan 10.00, så regnade det (det regnade lite på vägen ner dit också). När vi kom fram så gick vi upp på IKEA till resturangen & köpte frukost, det va gott!
Vi satt där en stund. Sen när IKEA öppnade så började vi att först gå där uppe & kolla på möbelutställningen, skrivborden och köken och sånt. Sen gick vi ner och började shoppa på riktigt. Fast jag köpte bara ett paket med 100 stycken servetter till mamma för 19:- . Farmor shoppade mycket mer än mig på IKEA.

Sen gick vi in på Birsta & gick där och kollade lite :). Gick in på några klädaffärer och letade en höstjacka, kläder och en bikini.......fast jag hittade ingenting :( :(.
Eller jo.....jag köpte en duschkräm som luktade stjärnfrukt för 20:-.
Sen gick vi och åt lunch på IKEA och då tog vi kycklingfilé med bea-sås och strips och till efterrätt tog vi chokladmoussé med grädde, det va gott :).
Efter att vi hade ätit lunch så gick vi där uppe igen på IKEA & kollade efter ett laptopstöd som jag skulle köpa för 39:-. Och det hittade vi :). Sen gick vi ner och då hittade farmor avlånga tallrikar som hon frågade om jag kunde köpa till henne och då sa jag ja :p.
Så jag köpte 6 stycken av dom tallrikarna och mitt laptopstöd och det blev 213:- tillsammans.
Sen fick jag pengar av farmor för jag skulle ha de.

Efter vi hade handlat en till gång på IKEA, så satte vi oss i bilen och åkte hem mot Örnsköldsvik igen! Nästa stopp blev på Dollar Store i Härnösand, där jag köpte 3 stycken Djungelvrål-påsar för 20:-, det är billigt och gott<3 :).
Sen åkte vi hem till farmor i Själevad.
Mätta och belåtna.... :).

När vi kom hem till henne så prövade jag att ha datorn på laptopstödet och sitta i hennes soffa. Det gick jättebra :) !!
Typ vid 18.30 så for vi på Bengts grav och vattnade, handlade på Ica och for och beställde en tonfiskrulle med vitlöksdressing :).
Sen for vi hem till henne igen och delade på tonfiskrullen, det va gott :) !!
Vi gick och la oss typ 21.30.


Tack, världens BÄSTA farmor för att vi for på IKEA & Birsta och att jag fick sova över hos dig!<3<3
Det finns ingen snällare farmor som dig!!!!


/Linnéa

Hos farmor.

Tjo! Nu sitter jag hos farmor i Själevad & ska sova här inatt! För imorgon ska vi vakna tidigt (7.15) och göra oss klar, för att åka ner på IKEA & Birsta :)).
Då ska jag shoppa, fast jag ska inte göra av med alla pengar :p. Det som jag tänkt köpa är  kläder, kanske en bikini, ett laptopstöd, en höstjacka, kanske minneskort till mobilen :).
Imorgon blir det ingen  uppdatering förrän på kvällen (om jag ha lust att blogga).
Nu ska jag sätta & lösa korsord (: !!

Ha det såå bra :) !!


/Linnéa


Cute! <3<3

Tjo!



Ikväll när jag satt & såg filmen (Red Riding Hood). Så kom Leo och la sig bredvid mig (nästan lite på mig). Och så somnade han :)). Sötare kisse får man leta efter!! <3<3<3<3 :)
Älskar denna katt såå mycket, fast han bara brukar vara hos oss ibland.....det är egentligen min grannes katt :p.
Den här bilden är tagen med min mobilkamera (5 megapixel), så hoppas att den duger :D !!



Nu ska jag gå & sova, godnatt & sovgott,  allihopa!! Uppdaterar imorgonkväll, imorgon mitt på dagen :). Jag får se när jag ha lust att blogga imorgon :). Kanske blir det flera gånger :p :p??

Men nu blir det att gå ner & äta nånting och byta om och borsta tänderna, sen blir det sängen! :)


/Linnéa

Movie (:




Valerie (Seyfried) är en vacker ung kvinna slits mellan två män. Hon är kär i en ruvande utomstående, Peter (Fernandez), men hennes föräldrar har arrangerat för henne att gifta sig med den rika Henry (Irons). Ovilliga att förlora varandra, är Valerie och Peter planerar att springa iväg tillsammans när de lär sig att Valerie äldre syster har dödats av varulv att prowls den mörka skogen som omger deras by. I åratal har folk haft en orolig vapenvila med vilddjuret, som erbjuder den skapade en månatlig djuroffer. Men under en blodröd måne, har vargen höjt ribban genom att ta ett mänskligt liv. Hungriga efter hämnd, de kallar den berömda varulv jägare, fader Salomo (Oldman), att hjälpa dem att döda vargen. Men Salomo ankomst ger oavsiktliga konsekvenser som han varnar för att vargen, som tar mänsklig form för dag, kan vara någon av dem. Eftersom dödssiffran stiger med varje måne ...



Ikväll ha jag sett på Red Riding Hood med mamma, pappa & Linus och Pontus :)). Jag rekommenderar den väldigt mycket, den va jättebra & mycket spännande (: !!



/Linnéa

Webbkamera är kul :)!!

Tjo! Det är kul att ha inbyggd webbkamera i datorn :).



Ikväll efter att jag hade duschat & tvättat håret, så tog jag denna bild med webbkameran :). Den vart inge fin, men,  men :p :p. Eller ni läsare tycker kanske de :p??
Kommentera vad ni tycker? :)


/Linnéa

Evanescence!


En bra låt :D :D!!

Fredag 12/8

Tjo! Idag ha jag bara vare hemma. Jag vaknade 9.15, och satte mig vid datorn och sen började jag att städa mitt rum (: . Och efter att jag hade städat så tog jag fram dammsugaren och dammsugade och sen dammade jag TV:n, skrivbordet, nattduksbordet, soffbordet. Sen kom Elina och skulle vara med mig ett tag :). När hon kom så satt vi vid min dator ett tag, sen gick vi ner och åt nånting, sen gick vi ut :). Hon for hem klockan typ 14.30.

När hon hade åkt hem så cyklade jag upp och hämta posten, men då hade inte posten kommit så jag fick gå in ett tag och sitta vid datorn :). Sen typ 15.10 så cyklade jag upp igen och då hade posten kommit :).

Sen när jag kom in, så satte jag mig och kollade vad det kom för post. Sen datorn igen! Typ klockan 16.30 kom mamma & pappa hem. Så nu håller mamma på att göra mat, medan pojkarna & pappa ska äta pannkaka,så ska mamma & jag äta sallad :D. Det är MYCKET godare än pannkaka!! Jag kan inte äta pannkaka........

Ikväll ska hela familjen nog se på nån film, typ Inception eller nån annan :p??
Och ha myse-pys med chips, dip, popcorn m.m :).
Ikväll ska jag också duscha & tvätta håret!


Nu är snart maten klar tror jag!
Jag uppdaterar imorgonkväll om jag ha ork & lust att blogga :p.

/Linnéa

Mitt rum (:

Tjo allihopa! Idag ha jag städat, dammsugat och dammat mitt rum. Så nu tänker jag lägga in lite bilder på rummet hur det blev :).




Min säng och mitt nattduksbord!




Min TV och lite av mitt soffbord! Lite suddig bild, menmen sånt får man leva med :p.




Min soffa och lite av min säng!




Mitt andra skrivbord som jag bara ha saker i & sminksaker och ljus på :).





Mitt skrivbord och min bärbara dator, som jag sitter vid varenda dag :). Nästan hela tiden, nu när jag ha köpt en ny (fast det va ganska länge sen  jag köpte den, det var den 18/7.)




Min hylla ovanför mitt skrivbord med pärmar, lådor & porslkinsdockor och saker på :).



PS. Alla bilder är knäppt med min mobilkamera (5 megapixel). Så hoppas att det duger :).


/Linnéa

Svar :p

Tommy  ([email protected]) om Smurfarna :D:
jaa jättegärna
IP: 78.73.101.234
Vem är du egentligen?? :p

T.A.K.I.D.A


Häftig musikvideo från Takidas nya låt ``Was It I?`` !!
Jag tycker att Takida gör jättebra låtar :))<3 !



En till bra låt ifrån Takidas nya album Burning Heart :)) !!<3<3



/Linnéa

Smurfarna :D

Det ska komma ut en film om Smurfarna på bio, fast det är inte tecknat nu. Det är animerat :)).
Smurfarna är såå söta tycker jag!<3



MÅSTE bara se den  när den kommer på bio :)). Nån som vill gå & se den med mig då :p :) ??
Kommentera :D.

/Linnéa

Filmkväll :)



Tjo! Ikväll ha min äldsta lillebror & jag bestämt att vi ska ha filmkväll, medan mina yngsta småbröder ha fotbollsmatch mot Nätra borta :)).

Vi tänkte se Final Destination 2 , 3 & 4 :)).
Och om vi hinner så ska vi nog se Big Mommas - Like Father, Like Son :p.




Clear Rivers har levt livet på ett mentalsjukhus efter den bisarra händelser som leder till dödsfall av hennes vänner. En dag är hon kontaktad av en tjej som heter Kimberly som tror att hon hade en föraning liknar hennes vän Alex som dog. Klart är att antingen riskerar sitt liv att hjälpa andra, eller stanna inne på sjukhuset i resten av sitt liv att vänta på hennes död framöver. Vad ska hon göra?





När Wendy Christensen har en vision om en olycka på berg-och dalbana, vilket resulterar i hennes och hennes vänners död, börjar hon genast till panik, vilket leder till fler av hennes vänner till vänster rida. De resterande vänner, däribland Wendy pojkvän, sitter fast på berg-och dalbana och finner sig inblandad i olyckan. Med döden väntar runt hörnet, måste Wendy och Kevin Fischer försöka träna dödens plan, innan de och de återstående överlevande sluta döda.




I en bil race i McKinley Speedway, tjugo-något Nick har en föraning om en dödlig bilolycka med många dödsoffer i publiken och övertygar hans flickvän Lori och hans vänner Hunt och Janet att lämna platsen. De följs av vakten, en rasistisk kille, en mamma med sina barn och en mekaniker, som sparas från döden. När rasistiska killen och mamman dör under mystiska och läskiga incidenter, Nick och Lori forskning och hitta många liknande fall i Internet. De försöker lura The Ripper för att bryta den kedja av dödliga händelser och överleva, men ödet inte hjälpa dem

(Men jag ha redan sett 4:an, men jag vill se den igen och uppdatera mig på vad som hände i den. För i september kommer ju Final Destination 5 på bio!! Och den MÅSTE jag bara gå och se :)). )


Och om vi hinner ska vi se:





FBI-agenten Malcolm Turner och hans 17-årige son, Trent, gå undercover på en all-flickor scenkonst skolan efter Trent vittnen ett mord. Posera som Big Momma och Charmaine, måste de hitta mördaren innan han hittar dem.


/Linnéa

Frågestunden......

Nu är min frågestund slut!
Men jag ha inga frågor att svara på, för ingen ha kommeterat/frågat nånting :( :(. Jag tycker det är dåligt gjort av er som läser min blogg.....men jag ska försöka om några veckor igen :p :).

Ni måste kommentera och så mera, för just nu får jag bara 1-2 kommetarer/ vecka. Det känns jättetråkigt och blogga då. Om man aldrig får några kommentarer :( :(.

Så kommentera mera mina blogg-läsare, då blir Linnéa GLAD!!
Och så om ni kommenterar får ni ju såklart svar på era kommentarer också :))!!
Bra va´ :p??

/Linnéa

IKEA & Birsta :) !!!

Tjo! Jag ska på IKEA & Birsta på måndag!
FATTA vad jag längtar :)) <3<3!!

Jag kommer att shoppa kläder, saker på IKEA, och mycket mer :p :D......

Jag ha skrivit en inköpslista på de som jag kanske se köpa!









/Linnéa

Gratis!!

Här är en bra sida där man kan ladda ner ringsignaler, bakgrunder, mjukvaror, skärmsläckare och teman till sin  mobil! Helt GRATIS :) !! Jag använder den här sidan typ jämt!!
Man måste välja vilken mobil man har innan man börjar, och man måste inte bli medlem för att ladda  ner. Men om man blir medlem tar det inte 7 sekunder för att ladda ner en fil därifrån. Så själv ha jag blivit medlem där :D.

http://www.mobile9.com !!

/Linnéa

Min vecka!

Tjo! Nu ska jag skriva om vad jag har gjort i veckan :)!!
Varning för låångt inlägg.

Måndag 1/8: Var hemma på dagen. Städade, tvättade & satt vid datorn och chattade med Elina & var inne på Bilddagboken och Facebook :)).
På kvällen kom Elina. Och skulle sova över, det va kul :D. Vi badade i poolen, satt vid datorn, kollade på film (Paul, It´s Kind Of A Funny Story). Vi såg inte klart på It´s Kind Of A Funny Story, för att vi var såå trött, så vi såg klart den på tisdagen :).  Rekommenderar båda :D.
Vi gick  och la oss 23.00 eller 00.00 :p.


Tisdag 2/8: Elina & jag vaknade ungefär 9.30. Och vi låg kvar en stund i sängen innan vi klev upp och klädde på oss. Sen gick vi ner och åt frukost. Sen  gick vi ut ett tag. Sen kollade vi klart på It´s Kind Of A Funny Story :).
Efter filmen så gick vi ut och badade och låg och solade i poolen  en stund.
Sen for Elina hem  vid 15.00.
Så då tvättade jag en maskin tvätt, hämtade posten.



Onsdag 3/8: Vaknade först 06.45 för att pappa sa på kvällen att vi måste kliva upp före 7.00. Så då när jag vaknade så gick jag ner och frågade om mamma skulle åka buss eller bil till jobbet (för att ingen av mina småbröder eller pappa var vaken.....). Men hon visste inte så, då gick hon och fråga pappa och då sa han till henne att hon skulle åka buss och att jag skulle väcka pappa 8.00!! Så då klev jag upp före 7.00 i onödan!!
Så då gick jag upp igen och startade datorn och satt och kolla Facebook ett tag, innan jag gick och la mig igen!
Sen klockan 8.00 gick jag ner och väckte pappa.
Sen åt vi frukost, mina småbröder, pappa och jag.
Efter frukosten så for vi in till stan, för att pappa skulle göra några ärenden och så. Så då fick vi (mina småbröder & jag) bli stjutsad av farmor till Paradiset :)). Sen när vi kom fram till Paradiset så var det inte öppet, så vi fick sitta och vänta 30 minuter på att det skulle öppna.
Sen badade mina småbröder och jag där ifrån 10.00-14.45 :)). Det va kul att vara där! Jag kom inte på när jag va där sist, men jag tro att det var i april!!
Vi åkte Magic Eye, Vildforsen, den orange :)). Fast pojkarna åkte ju mer saker än mig, så domm sakerna som jag ha skrivit här va bah de som jag åkte :p.
Sen kom jag inte på vad vi gjorde efter Paradiset for vi och hänta mamma. Men jag tro att vi va kvar ett tag i stan  innan vi åkte hem.
På kvällen badade jag i poolen tro jag :p.

Torsdag 4/8: Var bara hemma idag! Städade, tvättade & satt vid datorn. Kom inte på något mer som jag gjorde.


Fredag 5/8: Vaknade 8.30 typ. Satt och kollade på TV:n lite. Sen gick jag ner och åt frukost, läste tidningen, packade till Paradiset.
Sen satte jag mig vid datorn ett tag, sen gick jag ut och hjälpte pappa och Linus att röja upp i vedboa.
Sen for jag vid ett-tiden!
Natharsa och jag for till Paradiset och skulle bada, men när vi kom dit så var det kö ända till dörren och det tog lång tid innan vi kom fram. Sen badade vi ett tag, men det var jättemycket folk där så vi gick efter ett tag. Då gick vi på Sibylla och åt middag, då tog jag Sibylla Meal (korv med mos). Sen gick vi och kolla om det gick nån bra bio. Och det gick det, så klockan 17.15 gick vi och köpte biljetter till Harry Potter - Dödsrelikerna Del 2! Bion började klockan 18.00, så vi gick ner på Hemmakväll och kollade och sen på Zoologiska och kollade på djuren där :D. Sen gick vi tillbaka till bion och då var de kö ända ut på gatan, så vi fick stå i kö i mer än 10 minuter för att komma fram och när vi kom fram köpte vi snacks och det var baconchips! Gott!!
Sen gick vi in och satte oss och kollade på filmen! Den va verkligen superbra och sorlig som alla ha sagt som ha sett den :p!!
Jag rekommenderar den verkligen :D<3<3!!
Den va 2 timmar & 10 minuter lång.
Sen gick vi till Resecentrum & tog 21-bussen hem. Så jag va hemma 21.30.
När jag kom hem satte jag mig vid datorn, packade upp badkläderna och bytte om för att gå och lägga mig :)).


Lördag 6/8: Idag vaknade jag ungefär 9.00 och satt mig och kolla på TV:n innan jag gick ner och åt frukost. Sen ha jag varit ute, suttit vid datorn hittills idag.

Uppdatering 22.22 - Idag till middag åt vi plankstek, det va gott! Sen satt vi och kolla på TV hela kvällen. Internet funkade inte på 2 timmar typ :(. För det va störningar :/ :(.




Söndag 7/8: Idag var jag bara hemma och tog det lugnt, gjorde inte så mycket :p.



Det här var hela min vecka!

/Linnéa


 

 


Paradiset & bio :)!!




Kom hem för en halvtimme sen! Det va tänkt att Natharsa och jag skulle fara och bada idag, men vi var bara där en stund (det var jättemycket folk!!). Så vi gick och åt middag på Sibylla iställe och gick och kolla om det gick nån bio! Det gick det, så då valde vi att se Harry Potter - Dödsrelikerna Del 2 !! Den va skitbra och sorlig, som allihopa ha sagt! Rekommenderar den verkligen!!♥ :)
Nästa film och se på bio, det blir kanske Final Destination 5 :D :D!!


Nu ska jag gå och sova, godnatt & sovgott allihopa<3!





Uppdaterar imorgonkväll om jag ha lust & tid :)).

/Linnéa


Trött!!

Tjo! Idag vaknade jag före 7.00. Fast jag klev upp mycket för tidigt för jag skulle egentligen kliva upp klockan 8.00! Så nu sitter jag här jättetrött, men jag ska snart gå och lägga mig i sängen igen :))!!

I alla fall idag ska pappa stjutsa mina småbröder och mig till stan för att vi fara  till Paradiset, det ska bli jätteroligt :)) !!

Nu ska jag gå och lägga mig igen :D.
Jag uppdaterar ikväll om vad jag gjorde i förrgår, igår och idag :D!!

/Linnéa

Paradiset!

Tjo! Imorgon måste jag vakna före klockan 7.00 för vi ska in till stan och stjutsa mamma och göra några andra saker! Innan pappa stjutsar mina småbröder & mig till Paradiset (även kallad Paradisbadet), fast dom ha bytt namn på de!
Så sen tänker nog mina småbröder & jag vara där typ hela dagen tro jag! Kommer att bli kul, för jag ha inte vare där på jättelänge (jag tro att jag var där sist i april tro jag!)

Sen på fredag så ha Natharsa & jag bestämt att vi ska fara dit igen & bada, det ser jag framemot. Jag ha inte träffat henne på jättelänge :p<3 !!
Så då är jag nog där hela dagen på fredagen också :D?!

Nu ska jag sova! Godnatt & sovgott :))!!
Jag uppdaterar imorgonkväll om vad jag gjorde imorgon och idag och igår :).
För jag är jättetrött nu, och jag ska upp jättetidigt!
Det blir som träning imorgon, för att komma upp till skolan när den börjar. Fast det kommer att bli jobbigt när man ha varit vaken länge på kvällen & ska upp typ klockan 6.30  på morgonen :((!!
I alla fall, ha det bäst så länge! :D

/Linnéa







Film :)!!

Tjo! Ha nyss sett It´s Kind Of A Funny Story med Elina :D. Den va riktigt rolig & bra!
Jag rekommenderar den verkligen! :D



Handlar om:

Craig är en high-school junior i begåvade programmet, förblindad med sin bästa väns tjej. När han inser att han är självmordsbenägen, kontrollerar han sig in i psykiatrisk avdelning på ett sjukhus, tror att de kommer att göra en observation, hjälpa honom och skicka hem honom i tid till skolan nästa dag. Väl i, dock måste han stannar en vecka, den unga avdelningen är under renovering, så han är i med vuxna samt ett fåtal ungdomar. Bobby, en man med en ung dotter, visar honom runt, Craig meddelanden Noelle, om hans ålder. Han försöker att hålla hans vänner från att ta reda på var han är. Små saker: han drar, går till terapi, sjunger, hjälper Bobby repetera en intervju.


Jag uppdaterar ikväll :)).

/Linnéa

Hoffmaestro<3


En till bra låt av Hoffmaestro :D !!



Highway Man med Hoffmaestro!! :)
Den BÄSTA låten av dom tycker jag!!


/Linnéa

Frågestund!

Nu ska jag starta en frågestund på min blogg :D!!
Den slutar den 10 augusti :p. Så fråga på vad ni vill fråga mig om!

/Linnéa




Måndag!

Tjo! Idag ska jag nog bara vara hemma & ta det lugnt! Sitta vid datorn, kanske ta ett dopp i poolen (?),  med mera!
Jag vill vara med någon idag :))
Kommentera här, på Facebook, på Bilddagboken, på MSN om någon vill vara med mig idag :))!!

Jag uppdaterar ikväll! :):)

/Linnéa

RSS 2.0