:)

6827845272

Bilder ifrån igår :).

Tjo!
Nu ska jag lägga upp några bilder som jag knäppte igår när Elina & jag var ute på en promenad :D. 
 
 
 
 
Vad tycker ni? :D
 
 
 
Uppdaterar när jag har tid & lust igen! Ha det bra tills dess! :)
 
 
 
/Linnéa

Helgen snart slut! :(

Tjo!
Sitter här & känner hur jobbigt det kommer att bli att kliva upp ur sängen imorgon! För det första är måndag & för det andra ikväll när jag kom till pappa, så bäddade jag rent i min säng. Så nu är det verkligen skönt att gå och lägga sig! :)) vill helst inte kliva upp imorgon! 
Men som tur är det, att den här veckan som kommer går vi bara till torsdag, är ledig på fredag för att det är Långfredag! :)
 
Jag tycker att helgen har gått väääldigt fort! Det har jag har gjort i helgen är: I fredags var Elina hos mig & vi gick till Bjästahallen och var där och kollade på hockey ett tag! Sen gick vi på Ica och handlade blomkål, paprika, gurka & gräddfil! Och gjorde vitlöksdip & grönsaker när vi kom hem! :D då såg vi på Beverly Hills Chihuahua 3 också! Den var bra! Dessutom i fredags efter skolan, så gick jag och Jessica på stan en stund! Då köpte jag neonfärgade ankel sockar! :)
Igår så såg jag & Elina på en film som hette Fireproof :D. Den var bra! Sen så låg jag bara framför TV:n när hon hade farit hem & tog en dusch! På kvällen gick jag bort till Bjästahallen med Marcus, för att äta middag där! Det var potatisgratäng & rostbiff, var gott! :D
När jag kom hem, så gjorde jag smörpopcorn & kollade på TV:n!
Idag har jag bara varit hemma & tagit det lungt, sen var jag och kollade på Finalen av YIT-cup 2013 på Bjästahallen, KB65-MODO :). KB65 vann hela cupen! 3-2 blev det i förlängningen! :D 
Pontus, min lillebror gjorde 1 mål köksvägen! 
Sen ikväll har jag packat, gått till pappa :). Sen suttit vid datorn! 
Nu ska jag gå & lägga mig tror jag :). 
 
 
Godnatt & sovgott :). Imorgon på skolan ska vi göra våfflor, för det är Våffeldagen, sen på tisdag ska vi göra & äta påsklunch! :D gott!
PS. Har ont i mina knän! Har haft det hela helgen! :(( började med att dom svullnade upp i fredags efter att ha haft ont hela dagen, sen nu är dom svullen också! Dessutom var det halt ute när jag till pappa ikväll, så jag ramlade! Gjorde ont i knäna :(. Och nu är jag röd & svullen på insidan av knäskålen också på det vänstra knäet :(. Längtar tills den 10:e april, då man kanske får någon hjälp!
 
 
 
 
/Linnéa
 

Längtar tills imorgon! :)

 Tjo!
Idag har jag varit på skolan & inte gjort så mycket, har bakat goda ost frallor i alla fall :). 
Efter skolan så tog jag & Jessica bussen ner på stan & fikade på Waynes, en liten Caffe Latte Vanilj & en cheesecake med blåbär blev det för mig! Var gott :). Sen gick vi upp och kollade på Vero Moda om en kofta som jag skulle köpa fanns kvar, men den fanns kvar i grått! Men inte i den storleken jag skulle ha! :( blev besviken!! Den fanns i vitt i min storlek, men det ville jag inte ha! :p 
Sen gick vi en stund på HM & Gina Tricot! Hittade ett par fina sockar som jag ska köpa imorgon tror jag på Gina Tricot :). Gick på Cervera och kollade runt också :). Sen gick jag på Hemtex och köpte en sak till mamma! 
Tog bussen hem sen! När jag kom hem, så åt jag potatismos & korv. 
 
 
Ikväll har jag sett på Sofias Änglar! Det är såå bra! :D nu ska jag snart gå & lägga mig! 
Imorgon är det äntligen fredag & då efter skolan så ska jag gå en stund med Jessica på stan, sen ska jag ta bussen hem! Och på kvällen kommer Elina & ska sova över här tills på lördag, då ska vi kolla på film m.m :D. 
 
 
PS. Förr, förra onsdagen så träffade jag skolläkaren, då sa han att jag skulle få en remiss till en rematulog för att eventuellt få hjälp med mina knän :p. Och idag fick jag veta en tid! Den 10:e april! Önska mig lycka till :). 
 
 
Uppdaterar när jag känner för det & har tid igen! 
Ha en bra & trevlig helg, allihopa om jag inte uppdaterar under helgen! :)
 
 
 
/Linnéa
 
 
 
 

Torsdagskväll!

Tjo!
Nyss ätit våfflor, om ungefär en timme så blir det att fara till Isladan & kolla på Pontus match, KB65-Kramfors :D. Hoppas att dom vinner! Hejja, KB65! :)
Dessutom spelar MODO sin 2:a kvartsfinal! Hoppas att dom vinner också! :D
 
 
/Linnéa

Mitt fynd! :)

Tjo!
Nu kommer en bild på mitt fynd som jag gjorde i Lycksele i helgen, för bara 199:- :D. Jättenöjd är jag! Den hade kostat 460:- !!
 
 
 
 
 
 
 
/Linnéa

Överraskningsresa!

Tjo!
I torsdags for jag till farmor för att sova över tills på fredagen. För då skulle jag, farmor & farmors syster fara på en överraskningsresa! Vi for till Lycksele & Hotell Lappland på en SPA-weekend! :))
Var roligt! Vi gick på stan, åt 2-rättersmiddag (blev 3-rättersmiddag), satt i bubbelpoolen & jag simmade lite, vi satt också i ångbastun! Det var verkligen roligt att följa med! 
Gjorde även ett bra fynd där i Lycksele (visar detta i nästa inlägg) :)). 
 
 
 
/Linnéa 

Längtar! :D

Tjo!
Jag längtar tills på tisdag, för då ska Malin komma och sova över hos mig & så ska vi kolla på skräckfilmer :D. 
Sen på torsdag far jag till farmor och sover där, sen på fredag far jag och farmor & farmors syster på en resa som jag inte vet vars vi ska :D. Så det blir en överraskningsresa, ser framemot det! :))
Är borta tills någon gång på lördag! 
 
 
/Linnéa

Bra start på helgen & sportlovet :).

Tjo!
Idag var det sista dagen i skolan, före helg och sportlov! Känns riktigt braa att ha sportlov nu!! :D
Var helt själv i klassen idag, började dagen med att skriva om barn- och äldre´s sjukdomar & sen jobbade jag med matte i 2 timmar & 50 minuter! 
Fick sluta klockan 13.00! Då kom farmor och hämtade mig & så åkte vi till soptippen, Second Hand & Ica i Själevad, sen hem till henne! :)
Då började vi att laga maten & gjorde efterrätten som hon skulle bjuda mig, pappa, Tanya, Rasmus, Marcus, Linus & Pontus på :). 
Varmrätt blev det: Ris eller kroketter, fläskfilé i sås & grönsaker, vitlöksbaugette :). 
Efterrätten blev: Äppelpaj med vaniljvisp eller Alomody Maraboutårta!
 
 
Har nyss kommit hem ifrån farmor & nu blir det att sätta sig framför TV:n & vänta på att Farmen ska börja! Vilken tror ni vinner tvekampen av Maria eller AK? :)
Efter Farmen blir det att gå och lägga sig, ska upp tidigt imorgon! För att fara till Dollar Store & shoppa, roligt, roligt! :D
 
 
 
Uppdaterar imorgonkväll? :)
 
 
/Linnéa

RSS 2.0