Mors Dag!

Tjo! Idag är det Mors Dag :). Idag vaknade jag typ 9.30 av att pappa ropade ner mig :). För att vi skulle fira mamma Dag :D. Hon fick lotter och på 2 av 3 lotter så vann hon sammanlagt 230:- :). Sen fick hon ett underlägg av Marcus och ett litet kort av mig och ett presentkort på Indiska på 400:-. 100:- av varje barn av alla barn :D.
Hittills idag ha jag plockat ur och i diskmaskinen och vikt tvätt och tvättat :D.
Snart ska mamma bleka håret på mig. Sen idag ska vi gå ut och städa lite i gammhuset.

Ikväll ska hela familjen fara till farmor och äta middag :D. Det blir säkert gott!!
Jag kan lägga in en bild på mig efter att jag ha blekt mitt hår :D.

Ses imorgon, i så fall jag ha blogglust :D /Linnéa.
Ha det bra så länge :D.


:)!

Tjo! Igår fick jag veta att jag har fått sommarjobb första perioden (13/6-1/7) på Arkenbibliotekt och jag blev jätteglad :D :D!!
Jag kommer typ att få pyssla med yngre barn och sådär :D.
Jag ser verkligen framemot det och min lön som jag får är 60:-/timme och 15:- i semesterersättning :). Och efter dom 3 veckorna som jag ska jobba så har jag tjänat ihop 6700:- med semesterersättning :). Då ska jag köpa en bärbardator med Windows 7 och sen ska jag spara dom andra pengarna till semestern och IKEA och Birsta :D.

Vars har ni andra fått sommarjobb då? :)
Kommentera!!


Fredag och helgens planer :) !!

Hej! Idag är det fredag, nu tycker jag att veckorna går jättefort!! Nästa vecka går vi bara måndag, tisdag och onsdag :D.
I alla fall idag fick jag åka buss till skolan. Och när jag kom till skolan så va vi i lägenheten och fixade lite till med maten och salladen och efterrätten som vi skulle ha idag! Jag fick göra kladdkakan :D. Sen efter rasten spelade vi lite bingo. Vid 10.30 så gick vi ner på stan till Hamnparken för att ha picknick och avslutning med fältassistenterna :D. Men då när Cia och jag och Elina kom ner så regnade de och efter ett tag kom Kicki och hämtade oss. Så vi gick  in där dom har deras kontor. Och så kom alla andra.
Sen åt vi lunch, det blev citron och rosmarinmarinerad fläskfilé med potatissallad och sallad. Det va jättegott :):). Till efterrätt blev det kladdkaka med vispgrädde :). Det va också jättegott :).
Efter lunchen så satt vi och pratade och sen fick vi en överraskning av fältarna :).
Det var en jättesöt box med 4 stycken flaskor i och i dom flaskorna så var det badskum, handtvål, duschtvål och body lotion med doft av vilda rosor och hallon :):).
Jag ska lägga in en bild på boxen och flaskorna i detta inlägg också :D.
Sen när vi slutade 12.30 så gick jag och Elina på stan lite, jag köpte hårfärg på HM för 99:- för att jag ska bleka mitt hår 1 gång till innan skolavslutningen :).
Sen när Elina gick till hennes buss 13.30 så gick jag och ställde mig och väntade på min buss som gick 14.15 :).

När jag kom hem så plockade jag i diskmaskinen. Idag till middag åt vi färdig tacogratäng ifrån Findus tro jag att det var och så färdig pastagratäng med rökt skinka i och krämig sås. Den var också ifrån Findus tro jag :).
Sen gick jag och hämtade posten.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kanske kolla på nån film med pojkarna :). Mamma kanske ska bleka mitt hår :).
Jag kan lägga in en bild på det om det blir, men jag kan ändå göra det sen när jag ha gjort det :D.

Mina planer i helgen:

Lördag: Fara till Själevad och kolla på Pontus och Linus fotbollsmatch mot Själevad klockan 10.00 :). På kvällen vet jag inte vad jag ska göra??
Söndag: Bara vara hemma och slappa tro jag :D.




Här är flaskorna som var i boxen som jag fick idag :)).




Här är boxen som var i :D. Jättesöt box, tycker jag!!

Ha en trevlig och skön kväll, allihopa :). Jag önskar er allihopa en trevig helg  :)<3 !! Jag kanske bloggar imorgon om jag ha lust :D /Linnéa!


Min vecka och måndag :)!!

 

Min vecka ser ut såhär:

Måndag: Skola och jobb (sista gången innan sommaren på fg i Moliden)
Tisdag: Skola (Nola).
Onsdag: Skola, sjukhuset klockan 13.00.
Torsdag: Skola, matte med Moniqa på morgonen
Fredag: Avslutning med fältassistenterna (picknick i Hamnparken och få se deras lokaler)
Lördag: Vet inte än..
Söndag: Vet inte än.

Nu ska jag berätta om vad som har hänt idag :).
Idag var jag på skolan och första timmen då hade vi Yrkesämnen, fast då hade vi vikarie. Då städade vi och det blev tråkigt efter ett tag.....
Sen hade vi lunch och då blev det stekt falukorv och potatismos, det var inte gott!
Efter lunch så hade vi kärnämnen med Göran och då gjorde vi lite engelska och jag jobbade lite i min svenskabok och i min mattebok.
Sen slutade vi 15.10. Då tog jag bussen hem, fast jag hann inte med 15.15-bussen :( :(. Så jag tog den  andra som gick 15.40.

När jag kom hem så gick jag och hämtade posten och sen när jag kom in så ringde det och det var en person ifrån sjukhuset som jag inte vill nämna här som ringde till mig och pratade med både mig och mamma. Idag till middag så blev det pannkaka, men jag gillar inte pannkaka så jag fick pannkaks-enchilladas med tacoköttfärs, tacosås och tomater, gul lök, paprika och gurka :). Det var gott :D.

Och nu sitter jag här och ska snart stänga, har suttit här ifrån klockan 18.00 och vi stänger snart klockan 21.30 :D. Och det känns jätteskönt att ha sommarlov härifrån ända tills i slutet av augusti :D !!

Imorgon är jag på Nola och då ska jag börja med min redovisning på mitt eget fritidsintresse och då har jag valt musik :D. Vi ska göra våran  redovisning i Windows Movie Maker, så jag hoppas att det går bra :D!!

Ses imorgon /Linnéa. Om jag är på blogghumör :D !!
Ha det bäst så länge!


Bilder :) !

Hej! Här kommer lite bilder ifrån idag när min äldsta lillebror Marcus och jag cyklade ifrån oss till Själevad :D!



Marcus visade mig en liten sandstrand vid Moälven :).



Och den lilla sandstranden hette MS Beach :D.


Lördag och igår :D.

Hej! Idag ska jag bara vara hemma och städa och så. Pappa är på travet och kommer hem sen.
Sen ikväll ska Jens och Åsa komma och äta och sådär :D. Det ska bli kul :D. 

Igår hade jag namnsdag och jag hade ingen otur för detb brukar jag ju ha på fredagen den 13:de. `
Igår när jag va på skola, så hade vi IoS-dag, den innehöll att 2 dietister kom till skolan och pratade om mat och nyttig mat och sådär.
Sen fick vi en frukt och en festis innan vi gick upp till Skyttis för att vara där hela dagen.
Sen när vi kom upp så delade dom in oss i grupper, i min var det Maggan, Elina, Petrus, Patrick och Philip. Vi skulle gå en runda på 5 km uppe på skyttis och lista ut ett ord :D. Det va jobbigt att gå för det började regna efter ett tag!! Och då blev jag blöt och kall!!
När vi kom tillbaka så fick man lunch och det fick man äta ute, lunchen var bulgursallad med avokado och röda linser och man fick en kall kycklingfilé som va marinerad och vatten till. I alla fall jag blev less på den där salladen,  jag tycker att det blev för mycket bulgur!!
Efter lunchen så hade vi fyrkamp, grenarna var roliga. Elina och jag fick lov att köra armkrok rygg mot rygg!! Det va både svårt och roligt. Och sen körde jag nån annan, kom inte ihåg vad den hette.

Efter fyrkampen så slutade vi, och då va klockan 12.20 typ, så då gick Elina och jag ner på stan och gick där ett tag, sen for jag hem till henne :D.  Och sen stjutsade hennes pappa hem mig. Jag köpte ett par tights som ser ut  som jeans på Gina Tricot för bara 99:- :). Dom va fin och skön :). 
Jag kanske kan lägga in en bild här på dom:D.   

Ha en bra lördag allihopa :) !! Ses imorgon,  om jag ha tid och lust att blogga :) /Linnéa.


Måndag efter lovet :p

Hej! Idag gick jag upp jättetrött efter att ha somnat nära 23.00 igår. Och så blev man väckt 6.41 av mamma!!
Idag ha jag i alla fall varit i skolan och det va väldigt lungt idag på skolan för halva trä/park/hotell och resturang var i Stockholm och gjorde sitt studiebesök på Riksdagen som vi andra ska göra på torsdag :).
Idag på morgonen när vi hade Cathrine så kom Maggan in och så va 3 stycken tjejer och 1 kille med ifrån våran kärnämnesgrupp och dom va ifrån hotell och resturang. Sen va det bara jag, Jonna och Elina :). Så vi fick information om Stockholmsresan och om vad vi ska göra imorgon på skolan :).
Imorgon på skolan ska vi ha femkamp, ska bli kul :D. Iställe för att vara på Nola, men jag skulle helst vilja vara på Nola iställe :p :).
Idag på kärnämnena så jobbade jag i engelskaboken och i matteboken, sen fick vi sluta 15.08 :)).
Så jag hann med 15.15-bussen hem :D. Så då va jag hemma några minuter strax över 15.30 :D.

Ikväll till middag så åt vi kokt torsk med nån sås och potatis och kall dillsås :D.  Det va gott :D. 
Jag har i alla fall börjat tänka på vad jag ska ha med mig till Stockholm, det börjar närma sig nu och jag börjar bli lite mer flygrädd :p. Men jag tro att det kommer att gå bra :).

Nu ska jag gå in på Fejjan och kolla, sen ska jag gå in i köket och kolla om mamma skar upp lite vattenmelon och sen blir det att göra sig i ordning för sängen och borsta tänderna :D.
PS. Idag fick jag också lön ifrån Moliden för att jag ha jobbat där i kiosken på fritidsgården och idag fick jag 250:- :).
Imorgonkväll ska jag också toppa håret och sen ska mamma bleka ner mitt hår 2 nyanser innan jag far till Stockholm :D


Ses imorgon/Linnéa :D
Ha de bra så länge!


1:a maj :p

Hej! Hittills idag ha jag bara varit ute och gått och kollat med pappa på mina småbröders koja som dom ha byggt i skogen. Den är stor :).
Sen ha jag gått in och suttit vid datorn lite.

Nu ska jag typ gå ut igen!
Imorgon är det skola igen och det blir en ganska en lugn vecka för mig.

Min vecka ser ut så här:

Måndag: Skola till 15.15
Tisdag: Nolaskolan till 14.30
Onsdag: Skola till 15.00 egentligen fast jag ska gå lite tidigare, jag ska till sjukhuset.
Torsdag: Flyga till Stockholm med min kärnämnesgrupp och vara där över dagen och ta nattåget hem.
Fredag: Ledig ifrån skolan för att ha varit i Stockholm :)!! Ska jobba 18.00-23.00 på fritidsgården i Moliden i kiosken.
Lördag: Vet jag inte än.
Söndag: Vet jag inte än.

PS. Jag börjar bli lite flygrädd för att jag ska flyga för första gången på torsdag!!


Uppdatering 20.45: Idag va vi på Åhlensgaraget där det var Motorshow och Hålans (fritidsgården i Bjästa) mekargrupp va där och dom vann 2 priser, ett för bästa monter och Bosse Bildoktorns specialpris, det innebar att Bosse Bildoktorn tyckte om deras bil mest på hela utställningen :). Så ett jätte GRATTIS till dom och häftigt att ni vann och häftig bil, fast den inte va klar än :p.
Sen for familjen till Safari och åt middag och då tog jag kyckling Florida och det var kycklingfilé med exotisk fruktsallad, stekt ananas och klyftpotatis och mangosås :D. Det va jättegott!
Efter vi hade ätit så for vi och hämta en svets hos min morbror i Svartby och satt där ett tag sen hem igen :D.

Ses imorgon :)/Linnéa.


Majbrasa 2011 och om vad vi gjorde :) !!

Här kommer några bilder på våran majbrasa 2011 :). Alla korten är tagen med mobilkameran :p.
Ni får jättegärna kommentera vilken bild som blev snyggast :D. Då blir jag glad !



1:a bilden :).




2:a bilden :).



3:e bilden :).

Och så var det dom där bilderna jag knäppte igårkväll :) !!
Igår kväll var det bara vi i familjen som kollade på våran majbrasa.
Igår va pappa på travet i Uneå, så han kom inte hem förrän 19.00 typ.
Mamma, jag och mina småbröder va ensam hemma hela dagen och jag satt som vanligt vid datorn.
Igår åt vi fläskfilé i sås och potatisgratäng och vitlöksdressing och sallad, det va väldigt gott :)<3 !!
Men det blev ändå en väldigt mysig Valborg!

Vad gjorde ni allihopa andra igår då :p :) ??

Nu ska jag skriva ett annat inlägg om vad jag ska göra idag :) /Linnéa.


RSS 2.0