Första dagen avklarad! :)

Tjo! Idag var det jättejobbigt att vakna klockan 6.30!! Men jag kom upp i alla fall!
Sen när jag vaknade så gick jag ner,  klädde på mig, hjälpte mamma med frukosten!
Sen åt vi frukost, sen efter typ 7.30 så åkte jag, mamma & pappa hemifrån.
Sen när jag kom till skolan så väntade jag på Elina vid trapporna, sen när hon kom så började vi gå upp till Lägenheten. Sen när vi stod utanför Parkhöjden i korridoren, och när man kollade in på Parkhöjden så var det alldeles vitt (dom hade gjort om där), ojch när vi gick in så var det jättelitet och trångt! Det är bara Malin som ha börjat i våran klass :D<3<3!!
Sen när vi började 8.10 så gick vi in i Lägenheten och fick mycket information och några papper att ta hem, sen fikade vi. Vi fick även veta att bara min klass skulle bara ha Robert i kärnämnerna, de andra i HRP1 skulle ha Moniqa :p.
Vi hade rast 9.40. Sen  när vi började igen klockan 10.00 och då hade vi svenska i vårat eget nya klassrum med Robert, fast vi satt bara och prata om vad som händer framöver och så :).
Sen hade vi lunch klockan 11.10 och då blev det pastasallad med kyckling, och till de tog jag currydressing. Lunchen var lite god :).
Sen efter lunchen så satte vi oss i uppehållsrummet ett tag innan vi gick ner till Parkhörnan för att samlas och sen vidare att gå en prommenad ner till Strandparken, för att ha kubturnering där ifrån 12.00-14.00 :).

På mitt lag så fick jag bara killar :( :(!!
Jag tror att vi bara vann 1 enda match :p.
Vi fick 1 festis & 1 frukt där.
Sen när vi slutade klockan 14.00 så gick jag, Elina & Elina H på stan och kollade lite (: .
Sen gick Elina och jag till bussen klockan 15.50 :).

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och sen när mamma och pappa kom hem så åt vi middag. Det blev spaghetti & köttfärssås (men mamma gjorde en egen köttfärssås till mig med lök, vitlök, paprika och tomat :D). Det var jättegott!




/Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0