Fredag!

Tjo! Idag var det 2:a dagen i skolan och det gick jättebra :D!!  När jag kom till skolan så väntade Elina vid trapporna på mig, när jag kom så gick vi upp till nedre matsalen och satte oss. För att vi skulle lyssna på om Inviduella Valet, sen var vi där i typ en halvtimme. Sen fick vi papper att ta hem om det och fundera under helgen. Man måste rang-ordna 4 stycken val (alltså 1:a,2:a,3:de och 4:de). Så jag & Elina tänker ta likadana saker :p.
Vi tänker välja: 1:a Mat & Bak, 2:a Bild, 3:a Hantverk & 4:a Trafikkunskap :).
Vi har Inviduellt Val på onsdagarna på morgonen :D.
Efter att vi hade varit där och fått papper, så gick jag och min klass till Lägenheten och började där :D. Vi fick veta lite saker och så, sen fick vi fika om vi ville (men jag va mätt).
Sen började vi med lunchen och då fick jag & Jonna hjälpas åt med pastasalladen med kasslern och Cia & Elina med fruktsalladen med polkagrisgrädden :).
Sen hade vi rast 9.40. Sen började vi 10.00 igen.
Sen åt vi lunch och efterrätt, jag blev mätt!!


Sen efter rasten hade vi egentligen klassråd (men vi börja med det nästa vecka).
Så iställe hade Robert gjort en tipsslinga i korridoren till oss som vi fick gå. Det blev jag & Elina på ett lag och Cia & Jonna på ett lag :p.
Jag & Elina kom först, vi fick en liten Marabou Chokladkaka av han! Och det fick Cia & Jonna också! Och så gick vi in i vårat klassrum & pratade, fick kursplans papper och målpapper på kursen Arbetsmiljö & Säkerhet!
Vi fick äta upp chokladen på lektion om vi ville :D!!
Sen slutade vi 13.00. Så då gick jag & Elina ner på stan och kollade lite, sen följde jag med henne till bussen och höll henne sällskap ett tag. Sen gick jag upp till HM & där träffade jag Elina H,så då gick jag med henne ett tag. Sen gick jag till Stadium där mamma & pappa och Linus & Pontus var. Så då fick jag äntligen köpa min väska som jag ha velat haft jättelänge (bild kommer i nästa inlägg (: ) !!
Sen gick vi till bilen och for hem, innan vi åkte hem så for vi och köpte mat på Max. Då tog jag Kycklingmål Delifresh & Sourcream and pepper som dip till stripserna. Sen åkte vi hem och åt! Det var verkligen jättegott och jättelänge sen!


Sen  har jag bara varit hemma hela kvällen, spelat Monopol med pappa & Pontus (pappa vann :( )!!
Det gjorde han igår också! Sen har jag bara suttit vid datorn & kollat på TV :).




Jag önskar allihopa en skön & bra helg!<3

Jag uppdaterar imorgonkväll om jag ha lust & har tid!
Ha det bra så länge!


/Linnéa





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0